Testápolás

Testápolás

A mindennapi testápolás több szakaszból áll, amelyek alkalmazásával egész évben élvezhetjük a sima, ápolt bőr nyújtotta előnyöket. Bőrtípusunknak és szükségleteinknek megfelelően megválasztott kozmetikumok hidratálást, táplálást és védelmet nyújtanak a külső tényezőkkel szemben.

A bőr megfelelő ápolást igényel a mindennapokban. Az alapvető higiénia mellett érdemes a megfelelő készítményeket kiválasztani a bőr alapos megtisztításához, az elhalt hám eltávolításához, a test hidratálásához, olajozásához.

A fürdéshez és zuhanyozáshoz szükséges készítményeknek nagy mennyiségű tápanyagot kell tartalmazniuk a bőr tisztítása mellett a megfelelő bőrápolás érdekében. A Lirene tusfürdők olyan természetes olajokat tartalmaznak, amelyek hidratáló és lágyító tulajdonságokkal rendelkeznek. Az olajok erősítik a bőr védőgátját és gátolják a szervezet túlzott vízvesztését. A kellemesebbnél kellemesebb illatú tusfürdők megtisztítják, simává és táplálttá teszik a bőrt.

A bőrhigiénia nem minden – az intim területek is különleges odafigyelést igényelnek. A megfelelő pH-érték, tejsav és a finom hámréteget védő anyagok gondoskodnak az intim területek jó állapotáról, megelőzve az irritációt és védve a baktériumoktól.

Az elhalt hámréteg rendszeres eltávolítása egy másik fontos lépés a testápolásban. A bőr, még a ruházat alatt is kiszáradhat, ami bőrkeményedést válthat ki. Nem csak a lábfej, de egyéb területek is rendszeres ápolást, hámlasztó kezelést igényelnek. A Lirene által kifejlesztett krémek, bőrradírok és professzionális otthoni kezelések segítenek átfogóan ápolni lábfejed, simítva és puhítva bőröd. A testradírozó gélek az elhalt hámsejtek eltávolításán túl feszessé is teszik a bőrt és megkönnyítik a tápanyagok felszívódását más kozmetikumok használata esetén.

Fürdés után a bőrt minden alkalommal hidratálni kell az igényeinknek megfelelő krémmel vagy testápolóval. Egyes testrészek különleges ápolást igényelnek narancsbőr, striák és szárazság esetén vagy ha bőrünket különböző anyagok könnyen kikezdik. A Lirene által kifejlesztett testápolók átfogóan ápolnak speciális kezelést igénylő bőr esetén is. A narancsbőr ellen olyan kezeléseket érdemes alkalmazni, mint a kínai köpölyöző masszázs striák elleni feszesítő olajjal, ez különösen kismamáknak ajánlott. Használhatunk regeneráló, hidratáló és tápláló testápolókat, valamint ápolópermeteket – a Lirene termékei segítségével megtalálhatod a bőrödnek leginkább megfelelő ápolási formát. A Lirene Tudományos Laboratórium által speciálisan kifejlesztett összetevőkből, növényi kivonatokból és ápolókomplexumokból álló formulák simítják és tápanyagokkal látják el a bőrt.

A külső tényezőknek, például a változó hőmérsékletnek, szélnek, érdes felületeknek és egyéb irritáló behatásoknak kitett kezek hidratálást és táplálást is igényelnek. A szép és ápolt kéz nagyon fontos, ez az, amit mások majdnem hogy először vesznek észre. Érdemes naponta többször bekenni tápláló, hidratáló krémmel. Ha pedig több időnk van, érdemes különleges ápolásban részesíteni kézfejünket otthon elvégezhető professzionális kezeléssel, kesztyű formájában, tápláló maszkkal. Olyan összetevőket tartalmaz, amelyek puhítják és védik a bőrt, erősítik a körmöket és a bőr hidrolipid rétegét.

A jól ápolt bőr ragyógóan néz ki, látszik, hogy éri a nap. Az UV-sugárzás felgyorsítja a bőr öregedését, viszont természetes barnulás érhető el testápolók és egyéb barnító, valamint önbarnító kozmetikumok segítségével.

A Lirene által kifejlesztett kozmetikumok és egyéb készítmények átfogóan ápolják a bőrt, minden nap javítják annak megjelenését és állapotát.

Minden nap inspiráljuk Önt

Csatlakozzon a Lirene márka közösségéhez