Lirene-ről

Lirene szakértők

Neked. Magadnak.


A Lirene a szépség innovatív ötleteit képviseli, kielégítve a bőr valódi igényeit az arcápolás, a sminkelés, a testápolás és a nap elleni védelem terén a szükséges kozmetikumok széles választékán keresztül.

Hatékony kozmetikai formulákat fejlesztünk ki, amelyek minden nap egyre gyönyörűbbé tesznek! Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a legújabb kozmetológiai megoldásokat és a leghatékonyabb hatóanyagokat kínáljuk neked.

Kifejezetten a Te számodra készítünk kozmetikumokat. Hogy a használatukkal – tehess valamit önmagadért.

ㅤㅤ

Nők által alkotott innováció nők számára


Senki sem ismeri jobban a nők igényeit, mint... ők maguk. Ez az oka annak, hogy a Lirene-t olyan szakértők hozták létre, akik követik a trendeket és minden nap új felfedezéseket tesznek, hogy egyedi kozmetikumokat készítsenek neked és önmaguk számára.

Csapatunkban tudósok, laboránsok, technológusok, marketing-, értékesítési, termelési, környezetvédelmi szakemberek, valamint csomagolástervezők találhatók, s ne feledkezzünk meg a HR-es és számviteli osztály munkájáról sem. Ők szakterületük szakértői. Olyan emberek, akik tele vannak szenvedéllyel a biztonságos és kellemesen használható kozmetikumok megalkotásában, amelyek használatával te is minden nap mosolyogva nézhetsz a tükörbe.

ㅤㅤ

Hogyan teszteljük termékeinket?


Laboratóriumunkban különböző biztonsági és hatékonysági vizsgálatokat végzünk:
• In vitro kutatás (felhámmodelleken végzett kutatások)
• In vivo kutatás (a termék teljesítményének instrumentális és szubjektív értékelése)
• Szondás tesztek (alkalmazási tesztek, bőrgyógyászok felügyelete mellett)

A Lirene kozmetikumok megalkotásakor nem alkalmazunk kegyetlenséget – nem tesztelünk, nem teszteltünk és nem rendeltünk el semmilyen állatokon végzett tesztet.Milyen utat kell megtennie egy kozmetikumnak, hogy elérje a bolt polcát?
Szépség egyenesen a természetből


Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a jövő generációi is élvezhessék a tiszta környezet csodálatos sokszínűségét és biztonságát. Éppen ezért folyamatainkat és termékeinket felelősségteljesen, az ökológiai szempontok figyelembevételével tervezzük.

A szavakat tettekre változtatjuk


Minimalizáljuk a műanyag-felhasználást!


Folyamatosan dolgozunk termékeink csomagolásán, hogy környezetbarátabbak legyenek: lemondtunk a celofánról, FSC kartondobozokat használunk, megoldásokat keresünk a műanyag- és papírfelhasználás csökkentésére, valamint a kartonpapírt, fóliát és egyéb csomagolóanyagokat is igyekszünk visszanyerni és újrahasznosítani logisztikai folyamataink tökéletesítésével.

  • Csökkentettük a műanyag-felhasználást... egy kifejlett indiai elefánt súlyával: 4,79 tonna 2022-ben.
  • 2022-ben 2,5 tonnával csökkentettük a papírfelhasználást.
  • Csomagolásaink 92%-a újrahasznosítható (2022 IV. negyedév).
  • Csomagológépeink olykor 30%-ban utógyártás utáni újrahasznosított anyagot tartalmaznak – a termékeink felhasználása után keletkező csomagolási hulladékot mi már most is olyan szinten hasznosítjuk és újrahasznosítjuk, amelyet az Európai Unió csak 2030-ban tervez elérni.

A zöld energia erőt ad


Gyártásunk és irodánk megújuló forrásból származó villamos energiával működik, ennek köszönhetően jelentősen csökkentettük cégünk szénlábnyomát.

Állatok iránti tisztelet és szeretet


Nem teszteljük, soha nem teszteltük, és nem is fogjuk állatokon tesztelni termékeinket, ilyen cégekkel nem is dolgozunk együtt. A gyártás során felhasznált összes alapanyagra gyártói nyilatkozattal rendelkezünk, miszerint az állatokon való tesztelés kizárt.

  • Megkaptuk a PETA nemzetközi szervezet „Cruelty Free” tanúsítványát, és a „Happy Rabbit” Egyesület azon cégek listáján is szerepelünk, amelyek bizonyítottan nem tesztelnek állatokon.
  • Vegán termékeinken megtalálod a Vegan Society tanúsítványt vagy a „Vegaá” / „Vegén termék” címkét.