Ismerj meg bennünket!

o_lirene_bez-zmarszczek_1

Dr. Irena Eris márka

A Lirene a Dr. Irena Eris kozmetikai vállalat egyik fő márkája, amely már több mint 30 éve jelen van a piacon és azóta is töretlenül növekszik. A cég az évek során következetesen kialakított arculat és előnyös piaci helyzet a vállalat alapító-tulajdonosának, Dr. Irena Erisnek figyelemreméltó teljesítményének köszönhető. Az összes forgalmazott termék saját, eredeti receptek alapján és többszörösen elvégzett tesztek és kísérletek után készült el, szem előtt tartva a minőséget, az innovációt, a hatékonyságot és a biztonságos használatot. A vállalat trendeket határoz meg a kozmetikai iparban és elkötelezett hisz abban, hogy a továbbfejlesztett kísérletezés és a folyamatos kutatás a jelen és a jövő sikereinek kulcsa.

Történet

Dr. Irena Eris, a vállalat alapítója a varsói Orvostudományi Egyetemen gyógyszerész szakon szerezett diplomát, majd a berlini Humboldt Egyetemen 1983-ban doktori címet. Később ez a tapasztalat és tudás segítette hozzá, hogy megalapítsa saját vállalatát, a Dr. Irena Eris Cosmetic Laboratoriest, ahol kezdetben csupán egyetlen alkalmazott dolgozott, de ennek ellenére egy termékből mégis 3000 darabot állítottak elő egy hónap alatt. 1986-ban hirtelen megnőtt a kereslet a kozmetikai termékek iránt, így a vállalat is rohamos fejlődésnek indult. 1989-ben a politikai és üzleti reformoknak köszönhetően újabb lehetőség adódott a vállalat növekedésére. Több mint 30 éve eltelte után a vállalat ma már 800 alkalmazottat foglalkoztat és az egyik legnagyobb lengyel kozmetikai cég, amely az innovatív megoldásokban és tudományos kutatásokban is az élen jár.

Lirene Kutató Laboratórium

A Lirene Kutató Laboratóriuma a Dr. Irena Eris Tudományos és Kutató központja működési elve alapján üzemel, ahol modern laboratóriumi körülmények között dolgozik egy – több tudományágat átfogó biológusokból, vegyészekből, gyógyszerészekből és bőrgyógyászokból álló- csapat. A Dr. Irena Eris Cosmetic Laboratories azon kevés kozmetikai vállalatok egyike, ahol fejlett módszerekkel végeznek in-vitro, ex-vivo és in-vivo teszteket. A magas szintű kutatásoknak köszönhetően számos szabadalom köthető a vállalat nevéhez, a központot és a tudósaikat is gyakran hívják globális kozmetikai kongresszusokra, munkáikat pedig gyakran publikálják nagyobb nemzetközi tudományos lapok.

A Lirene filozófiája

A Lirene pontosan tudja, hogyan törődjön a nők érzékeny bőrével, ezért csakis olyan termékeket kínálunk számukra, amelyektől csodaszépek és ragyogóak lesznek. A széles választékban elérhető arc – és testápolási termékek mindenfajta bőrtípusra és korosztálynak megfizethető áron kínálnak kiemelkedő minőséget. Minden terméket a Lirene laboratóriumában állítottunk össze, ott ahol a különböző területek szakértői folyamatosan kutatnak az új technológiák és az innovatív, aktív összetevők után, hogy ellenőrzött körülmények között csakis legjobb minőségű kozmetikai termékek kerüljenek a boltok polcaira.

INNOVÁCIÓ, TUDOMÁNYOS ALAP, BIZONYÍTOTT HATÁS ÉS VERSENYKÉPES ÁRAK a Lirene márka főbb kulcsszavai, amelyeket a világ minden tájáról beérkező elégedett vásárlóink visszajelzései alapján állapítottunk meg.

Díjak és elismerések

A Lirene Lengyelország egyik piacvezető kozmetikai márkája, havonta több mint 1 millió terméket értékesít. A kozmetikai termékeinket nemcsak a lengyel nők ismerik és használják naponta, és az elmúlt évek során bizonyított teljesítményünknek köszönhetően számos elismerést és díjat is magunkénak tudhatunk. A márka történetében először 2010-ben nyerte el a független Brand Council elismerését, és kapta meg a Superbrand díjat. A rákövetkező években, 2011-ben, 2012-ben, 2013-ban és 2014-ben is újra elnyerte ezt az elismerést, amely egyben azt is jelenti, hogy a Lirene az egyik legerősebb és felismerhetőbb márka lengyel piacon.