Physio-Micellás Tisztító gél

A Lirene Physio-Micellás arctisztító gél egy dermatológiailag tesztelt, hypoallergén, innovatív termék, mely új szintre emeli a micellás technológiát. Kiválóan alkalmazható arclemosó gélként, micellás vízként vagy akár tonikként.

Forradalmian új termék, amely víz nélkül is tökéletesen alkalmas az arcbőr megtisztítására, a smink és szennyeződések eltávolítására. Használata gyors és hatékony, mivel gömbölyű mikro-molekuláinak vizes szuszpenziója a bőrrel érintkezve mágnesként vonzza magához a szennyeződéseket. Ezen technológia segítségével dörzsölés és irritáció nélkül érhető el a tiszta és egészséges arcbőr. Ideális formula száraz, normál, érzékeny, allergiás vagy akár hajszáleres bőr arc és szemkörnyéki ápolására is.  Ezen multi-funkcionális fiziológiás-micellás arctisztító gél egyedi hatékonyságának alapja, hogy egy üvegben tartalmazza a tisztító gélt, a micellás oldatot és a tonizáló gélt. Frissítő gél textúrájának köszönhetően hatékonyan tisztít, miközben megőrzi a bőr természetes pH értékét.  A benne található mangó viasz puhítja, hidratálja, amíg a D-panthenol elsimítja a fáradt bőrt és enyhíti az irritációt.

A Lirene által kifejlesztett és a Dr. Irena Eris Kozmetikai Laboratóriumban tesztelt kiváló minőségű micellás arctisztító gél számos előnnyel bír más micellás termékekkel szemben. Frissítő gél állagának köszönhetően nem habzik, pumpás adagoló feje megkönnyíti és praktikussá teszi használatát. A termék megtalálható a Rossmann drogériák polcain.