Aloe vera és shea vaj tartalmú regeneráló és bőrfiatalító krém

A Lirene Aloe és Sheavaj regeneráló krém egyesíti a természet kincseit, hogy jótékonyan ápolja és fiatalítsa bőrét, feltöltse a természetben található értékes tápanyagokkal.

Az aloe vera az emberi szövetek legmélyebb részéig képes behatolni, ezért hatóanyagait a szervezet is jobban tudja hasznosítani. Nagyon magas a vitamin- és enzimtartalma, mely fontos a tápanyag-felszívódási és a méregtelenítési folyamatokban játszott szerepük miatt. Serkenti a sejtnövekedést.

Az aloe vera hidratálja és táplálja a bőrt, serkenti a regenerálódást. Gyulladáscsökkentő és anti-bakteriális hatású.

A sheavaj különösen hatékony hidratáló, mivel rengeteg olyan zsírsavat tartalmaz, mely szükséges ahhoz, hogy bőrünk megtartsa nedvességtartalmát és rugalmasságát. Puha, vajszerű textúrája könnyen felszívódik a bőrbe.A sheavaj elősegíti a sejtek megújulását, ezáltal képes csökkenteni a ráncokat. Fahéjsavat is tartalmaz, mely védi a bőrt a káros UV sugaraktól (2-3 faktornyi védelmet biztosít).

A sheavaj megóvja a bőrt a környezet káros hatásaitól és a szabad gyökök pusztításaitól is. E-vitamint tartalmaz, mely bizonyítottan antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatással bír.
Bőrtápláló és bőrpuhító hatású, ezért hidratálja és ápolja a bőrt, a természetes lipidek és az A-vitamin pedig feszesítő hatásúak, így csökkentik a mély ráncokat.

Hatás: bőre megújult, hidratált és puha lesz.